h

SP ontvangt anonieme brief over gang van zaken bij Vraagwijzer

10 juni 2016

SP ontvangt anonieme brief over gang van zaken bij Vraagwijzer

Onlangs heeft de SP West Maas en Waal een anonieme brief ontvangen van een medewerker over het reilen en zeilen bij Vraagwijzer. De schrijver (m/v) beklaagt zich in de brief over de gebrekkige bereikbaarheid en het bedroevende niveau van de ICT waarmee Vraagwijzer het moet doen.

Uiteraard heeft de SP in de gemeenteraad hierover vragen gesteld. Volgens de wethouder was er echter geen sprake van misstanden en stonden de overige medewerkers niet achter de inhoud van deze brief. Hiermee werden de voorbeelden uit de brief naar het land der fabelen verwezen. De SP zet vraagtekens bij de verklaring van de wethouder en de zogenaamde solidariteitsverklaring van de overige werknemers. Onze raadsleden laten zich niet met een kluitje in het riet sturen en blijven de wethouder kritisch volgen en bevragen ten aanzien van de bedrijfsvoering van Vraagwijzer. Wij nemen deze brief namelijk wel serieus.

Wordt u wijzer of grijzer van Vraagwijzer?

 

Meldt het ons!

 

Reacties

Met de dag grijzer en kaler .Elke zorgverplichting die vraagwijzer heeft wordt gewoon niet uitgevoerd.
Een bezwaar maken heeft ook geen enkele zin .Na 12 minuten sta je weer gewoon buiten zonder dat er ook na het probleem m wordt gekeken.En dan de Vvd en Fd die de wethouder in alles blijven steunen .Of het nu goed of slecht is.

Reactie toevoegen

U bent hier