h

De wandeling met/zonder Wethouder Hol

27 september 2016

De wandeling met/zonder Wethouder Hol

Foto: SP / glijbaan.ru

Wethouder Hol had in de raadsvergadering van 7 juli de SP uitgenodigd om samen met hem de staat en gebruiksvriendelijkheid van het speeltuintje aan de Clarevelt in Wamel te bekijken. Uiteraard waren de inwoners hierbij ook welkom.

We probeerden vanaf 29 juli al een afspraak te maken, maar de agenda van onze wethouder Hol was zo vol dat er geen gaatje in te vinden viel. Er zou een gesprek met de buurtbewoners plaatsvinden op 8 september. Dit werd door onze wethouder verzet naar 15 september. En zo vlogen er nog wat data heen en weer. Maar uiteindelijk, na lang over en weer contact werd er een definitieve datum vastgelegd door de wethouder.

Vol goede moed togen buurtbewoners met koffie en koek naar het 'meeting point', het speeltuintje in de Clarevelt, waar ze de ontmoeting verwachtten met onze wethouder. Deze was een kwartier na het afgesproken tijdstip nog in geen velden of wegen te bekennen. En zelfs telefonisch was hij niet te bereiken.

Ondertussen is er nog steeds sprake van een gevaarlijke situatie en zijn de kinderen die daar willen spelen er de dupe van. Maar als onze wethouder denkt dat wij de moed hebben opgegeven, dan komt hij van een koude kermis thuis want wij geven niet zomaar op! 

Dus wethouder Hol:

We'll meet again,don't know where,

don't know when. But  we know we'll meet again some other day!

Reactie toevoegen

U bent hier