h

Ga Stemmen!

20 maart 2018

Ga Stemmen!

Foto: SP Beuningen

Ik wil het met u hebben over verantwoordelijkheid. De afgelopen vier jaar heeft de SP de raad en het college heel vaak moeten wijzen op verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat iedereen die dat wil in West Maas en Waal kan blijven wonen, grote beurs of kleine beurs. Verantwoordelijkheid om initiatieven te nemen en te zorgen voor voldoende sociale huurwoningen. Of verantwoordelijkheid nemen zodat iedereen de goede zorg krijgt die hij nodig heeft. Of de verantwoordelijkheid om een vuist te maken tegen de AVRI en te zeggen dat wij die ondergrondse  containers echt niet willen. Verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat mensen met een beperking en afstand tot de Arbeidsmarkt de nodige begeleiding krijgen. Verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat er niemand aan de kant staat. Ook u bent verantwoordelijk, want het hangt van u af of het bestuur van de gemeente de juiste beslissingen gaat nemen in uw belang! De SP wil in ieder geval die verantwoordelijkheid graag nemen. Wij beloven niet alleen vóór de verkiezingen maar doen ook ná de verkiezingen. Dus daarom: Als u wilt dat  uw stem ook na 21 maart nog iets waard is, Stem SP lijst 3 

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier