h

GR2014

Nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014

27 maart 2014

SP West Maas en Waal in oppositie

Op donderdagmorgen heeft Karel Kalkers, de onderhandelaar van de VVD, bekend gemaakt dat de VVD doorgaat met de coalitie zoals die de afgelopen vier jaar is geweest.  Dus weer vier jaar kortzichtige dorpspolitiek van de FD West Maas en Waal met de VVD als gedoogpartner.

Lees verder
20 maart 2014

SP stemmers bedankt!!

De SP heeft bij gemeenteraadsverkiezingen in West Maas en Waal 2 zetels behaald. Wij zijn hardstikke blij met dit verkiezingsresultaat. Het aantal stemmen was mooi verdeeld over alle dorpen van onze gemeente. Daaruit blijkt dat het linkse geluid van de SP gedragen wordt door een groot deel van onze inwoners. 
 

In West Maas en Waal  hebben 1128 mensen een stem uitgebracht op de SP. Dat is 12% bij een opkomst van 64.05 %. Daarvan waren 673 stemmen voor onze lijsttrekker Willeke van Ooijen. We zijn met het aantal uitgebrachte stemmen ook nog eens de derde partij van West Maas en Waal geworden. Wij gaan door met onze acties zoals u van ons gewend bent. De waakhond houdt van af nu alles in de gaten!

Lees verder
18 maart 2014

De SP Taxi staat voor u klaar op 19 maart !

U gaat toch ook stemmen op 19 maart? Deze keer is het belangrijker dan ooit om te gaan stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Bent u moeilijk ter been? Geen nood, de SP taxi brengt u er heen. Ongeacht welke politieke voorkeur u hebt. Wanneer u geen vervoer hebt, en lopen of fietsen is een probleem, dan hoeft u alleen maar 06 23376848 te bellen. U wordt dan in een originele Engelse taxi naar het stembureau gebracht.

Lees verder

Kennismaken met de lijsttrekker in de Gelderlander

Op maandag 10 maart was het de beurt aan Willeke van Ooijen.

Lees verder
20 februari 2014

De SP vindt: raadsleden in stembureaus één grote poppenkast

In West Maas en Waal is het de gewoonste zaak van de wereld dat een wethouder samen met een of twee (raads) leden van zijn partij in het stembureau zit. En nog in het eigen dorp ook! De SP is hier fel op tegen. Lees hieronder de brief aan het college van B&W.

Lees verder

U bent hier