h

Nieuws uit 2012

8 december 2012

SP West Maas en Waal vestigt de aandacht op armoede in de gemeente.

In West Maas en Waal voltrekt zich een stille tragedie. Zonder gezicht, zonder geluid, maar toch is het er. En het is schrijnend, want het treft ook de allerkleinsten van de gemeente, zonder dat zij er iets aan kunnen doen. Er moet wat gebeuren.

Lees verder
19 november 2012

SP vraagt opnieuw aandacht voor de veiligheid in de Zandstraat

Van af de zomer van 2011 tot december 2011 deed de SP onderzoek naar de verkeerssituatie in de Zandstraat gevolgd door een handtekeningenactie. Hierbij werden 1000 handtekeningen opgehaald die in december zijn aangeboden aan de gemeenteraad en waarmee de belangrijkste conclusie van ons onderzoek nog eens werd benadrukt:

Lees verder
16 oktober 2012

Leden Bedankt!


Graag willen wij alle leden bedanken die zich op welke manier dan ook ingezet hebben voor de campagne afgelopen zomer. Hoewel de campagne niet geleid heeft tot zetelwinst in de 2de kamer, is het aantal stemmers in West Maas en Waal wel toegenomen. Bij sommige stembureaus was er zelfs een toename van meer dan 2%! Dus alle folderaars, plakkers, marktgangers, twitteraars en facebookers: bedankt!
 

Lees verder
12 augustus 2012

De campagne is begonnen!

Ook in West Maas en Waal is de verkiezingscampagne al losgebarsten. Zo hangen er in alle dorpen al posters en zijn er ruim 6000 folders rondgebracht. Het hoofdpunt van de campagne: hoe gaat Nederland de crisis uit, wordt het sociaal of liberaal?

Lees verder
13 mei 2012

Stop huishoudinkomenstoets nu!

De SP heeft op 12 mei een open brief aan het college en de gemeenteraad van West Maas en Waal geschreven. Hiermee wil de SP de wethouder vragen de uitvoering van de huishoudinkomenstoets met onmiddelijke ingang te stoppen. Ook vraagt de SP om mensen die door de nieuwe regeling van de WWB in de problemen zijn gekomen te compenseren. De brief wordt hieronder weergegeven.

Lees verder
2 april 2012

Vervolg van de actie 'Bouwen voor leegstand?'

In de maanden februari en maart is de SP op bezoek geweest in de acht dorpen van de gemeente West Maas en Waal. Dit gebeurde in het kader van de actie 'Bouwen voor Leegstand?'.

Lees verder

Pagina's

U bent hier