h

De Politiek is doof voor de wens van inwoners

14 maart 2018

De Politiek is doof voor de wens van inwoners

De Zandstraat was wederom een punt van discussie tijdens het Gelderlanderdebat op woensdag 7 maart. Eenrichtingsverkeer wel of niet, dat was de stelling waarover Willeke van Ooijen en Ronald Orlemans van FD-PBL de degens kruisten. 

Hoewel de SP in het verleden door middel van een uitgebreide enquête de mening van de inwoners heeft onderzocht, 1000 handtekeningen heeft opgehaald én professionele verkeersdeskundigen de situatie heeft laten beoordelen, blijven de andere partijen bij het standpunt dat er 'niets aan de hand' is. Boze reacties van inwoners die in het verleden een ongeval hebben gehad in de Zandstraat zijn door de FD PBL van hun facebooksite verwijderd. Ook was het heel eigenaardig dat het CDA, tot voor enkele weken terug nog voorstander van een proef met eenrichtingsverkeer, de SP nu niet steunde. 

De SP laat zich uiteraard niet uit het veld slaan. Uiteindelijk beslist de inwoner op 21 maart. De SP heeft de afgelopen vier jaar geknokt voor meer sociale woningbouw, meer aandacht voor de jeugd, goede (thuis) zorg met goede arbeidsvoorwaarden voor thuiszorgmedewerkers en een veilige en toegankelijke Zandstraat. Bent u het eens met onze plannen en wilt u dat wij onze beloftes waar moeten maken? Stem dan SP op 21 maart zodat uw stem ook ná de verkiezingen nog iets waard is. https://www.gelderlander.nl/maas-en-waal/zandstraat-blijft-tweerichtings... 

U bent hier