h

VERLAAG DE KOSTEN: NATIONALISEER ONZE ENERGIE

12 november 2022

VERLAAG DE KOSTEN: NATIONALISEER ONZE ENERGIE

Foto: SP

De energierekening moet omlaag. Energie is een basisvoorziening. Iedereen heeft energie nodig en wil dat het liefst zo goedkoop en schoon mogelijk. Omdat onze energievoorziening is geprivatiseerd, hebben we er nu niets meer over te zeggen. Commerciële bedrijven verhogen onze energierekeningen en worden lachend rijk, terwijl wij in de kou zitten. Dit moet anders. Daarom gaan we onze energie weer zelf organiseren. Zodat we de energierekening kunnen verlagen en zeggenschap hebben over het investeren in schone energie.

Nu het kabinet Rutte/Kaag miljarden van ons belastinggeld overmaakt aan commerciële energiebedrijven die grote winsten maken, moeten we daar minimaal zeggenschap voor terugkrijgen. 

Wij zeggen: nationaliseer onze energie en verlaag de rekening.

Klik daarom hieronder op Teken de volkspetitie! 

Teken de volkspetitie! 

Reactie toevoegen

U bent hier