h

Politiek Café over integratie in Maas en Waal

20 maart 2016

Politiek Café over integratie in Maas en Waal

Foto: Manon Reijnen

Op zondag  3 april a.s. organiseert de SP weer haar politieke café. Ditmaal staat alles in het teken van de toenemende tegenstellingen rondom integratie van mensen die hier een veilig heenkomen zoeken en de mensen uit onze streek. Het programma is als vanouds weer bomvol interessante gasten en leuke optredens van plaatselijke talenten en het veelgeprezen cabaretprogramma van duo Gemeen(d). Als hoofdgast hebben we deze keer Tweede Kamer lid voor de SP Sadet Karabulut, zij is woordvoerder Integratie en Sociale Zaken.

Raadslid voor het CDA West Maas en Waal Frans van Gelder gaat in discussie met Arnold Reijnen, oud directeur van de Brede Bossche Scholen in Den Bosch. Verder zal er gediscussieerd worden over een aantal prikkelende stellingen, waarbij ook een bijdrage gevraagd zal worden van de toeschouwers uit de zaal. Daarbij zullen de ervaringen van ervaringsdeskundige Anke van Leeuwen van Noord, coach bij Vluchtelingenwerk Maas en Waal eveneens aan bod komen. Het politiek café begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Plaats café de Bever, Dijkstraat 5, Beneden-Leeuwen. 

Reacties

Leuk..een politiek Café jammer maar er is niet aan gedacht dat De Bever niet geschikt is voor rolstoelers...de toiletten zijn volgens mij in de kelder ??? volgende keer wel hier op letten zou ik zeggen Mvg. Bert

Beste Bert, Ik zag dit bericht te laat maar de Bever heeft wel degelijk een invalidetoillet. Een van onze leden heeft ook een rolstoel en heeft in de Bever nooit problemen ondervonden. Dus misschien tot een volgende keer? 

groeten Willeke 

Reactie toevoegen

U bent hier