h

Superzaterdag in Appeltern

1 juli 2017

Superzaterdag in Appeltern

Foto: SP West Maas en Waal

Vandaag ging de SP de buurt op in Appeltern. De SP is benieuwd wat de inwoners van de gemeente belangrijk vinden en daarom gaan wij regelmatig deur aan deur om het u te vragen. Thema's die wij belangrijk vinden zijn bijvoorbeeld de leefbaarheid in de kleine dorpen, het inspraakrecht in de gemeente, meer aandacht voor de jeugd, armoedebestrijding, eerlijk werk, goede bereikbare zorg voor iedereen, genoeg betaalbare (huur-) woningen en openbaar vervoer. Hier maken we ons al drie jaar hard voor in de gemeenteraad. Treffen wij u niet thuis of wilt u naderhand nog iets aan ons kwijt? Dat kan ook via onze site. U kunt dan het contactformulier hieronder invullen. Tot ziens de volgende keer! 

Foto: SP West Maas en Waal

Reactie toevoegen

U bent hier